Je kan inschrijven via onderstaande link

Opgelet dit is enkel voor individuele deelnemers

Kom je met je club? Dan schrijf je in bij het clubbestuur. 

Wil je alle info in een handige printbare versie? Klik hieronder op de link

 

praktische info 31 augustus 2024

Lunchen

Lunchadressen aan Vaartkom 

Kom je vroeg naar Leuven, en wens je vooraf iets te eten? Dat kan in het OPEK-café, of in een andere zaak in de onmiddellijke omgeving. Van een eenvoudige koffiekoek tot een heuse lunch. Keuze genoeg op wandelafstand van maximaal 300m tot OPEK. Check wel vooraf even of je op 31 augustus terecht kan in de zaak van je keuze, en of een reservatie noodzakelijk is.  

OPEK-cafe  https://www.cafeentrepot.be/
Noordoever   https://www.noordoever.be/
De Hoorn bar & resto   https://www.dehoorn.eu/nl/bar
Madmum Vaartkom    https://madmumcoffee.be/onze-koffiebars/
Florida Food bar    https://www.barflorida.be/ 

Toegankelijkheid

Alle zalen van OPEK op de benedenverdieping, de 1e, 2e en 3e verdieping zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Ter hoogte van Engels Plein 41 en 43 zijn 2 parkeerplaatsen voor minder mobiele weggebruikers. Deze zijn echter niet voorbehouden voor OPEK-bezoekers. 

 

Bereikbaarheid

Trein: het station Leuven is op 1,4 km van OPEK; te voet reken je best 20 à 25 min. wandelen 

Bus: aan het station kan je bus 600/ buitenringbus – Engels Plein nemen op busperron 11. Deze bus brengt je in ca. 5 min. tot aan halte ‘Engels Plein’. Vanaf deze afstaphalte is het nog 400 m. wandelen tot OPEK. ( 4 bussen per uur) . Voor de terugrit neem je bus 601 / binnenringbus aan de halte aan de overzijde van het Engels Plein. 

Auto: Het is NIET toegelaten om te parkeren op het plein voor het gebouw. Er worden boetes uitgeschreven en wagens worden weggesleept.  Er is een ‘kiss en ride’ parkeerstrook voor het gebouw waar je bezoekers kan afzetten of ophalen om meteen nadien weer verder te rijden.
De weinige parkeerplaatsen in de omliggende straten zijn betalend, en de parkeertijd is beperkt. De beste optie is parkeergarage ‘Parking Vaartkom’  (Engels Plein 32) op 1 minuut wandelafstand van OPEK. Eerste uur is gratis.
Opgelet: de Burchtstraat , iets verder achter OPEK, is enkel toegankelijk voor bewoners. Auto’s in overtreding worden gefilmd en beboet. 

 

 

Info

Je kan inschrijven via onderstaande link

Opgelet dit is enkel voor individuele deelnemers

Kom je met je club? Dan schrijf je in bij het clubbestuur.